Laden...
  • Lorem ipsum

Tips voor Corrigerend Ondergoed dat Niet Oprolt

6 Sep 2023
door Franca Jaspers

Corrigerend ondergoed kan een fantastische bondgenoot zijn om je zelfverzekerd te voelen en er op je best uit te zien onder je favoriete kleding. Maar er is één frustrerend probleem dat veel mensen met corrigerend ondergoed tegenkomen: het oprollen van de randen. Gelukkig zijn er manieren om dit te voorkomen. In deze blog, zullen we ontdekken welk corrigerend ondergoed niet oprolt en welke factoren belangrijk zijn bij het maken van de juiste keuze.

1. Kies het juiste type corrigerend ondergoed:

Niet al het corrigerend ondergoed is hetzelfde. Er zijn verschillende stijlen, waaronder bodysuits, hoge taille slipjes, onderbroeken, en meer. Als je merkt dat je corrigerende ondergoed vaak oprolt, probeer dan een ander type uit. Sommige stijlen, zoals bodysuits, blijven beter op hun plaats te blijven dan andere.

2. Zorg voor de juiste maat:

Het dragen van de verkeerde maat corrigerend ondergoed kan resulteren in het oprollen van de randen. Te strak ondergoed kan knellen en oprollen, terwijl te los ondergoed niet effectief zal zijn. Laat je maat opmeten of meet jezelf nauwkeurig op om ervoor te zorgen dat je de juiste maat kiest.

3. Kies voor naadloos en platte naden:

Corrigerend ondergoed met naadloze en platte naden heeft minder kans om op te rollen. De gladde afwerking zorgt ervoor dat het ondergoed beter op zijn plaats blijft zonder zichtbare lijnen of bobbels onder je kleding.

4. Investeer in kwaliteit:

Goedkope corrigerende onderkleding van lage kwaliteit kan eerder oprollen. Investeer in kwalitatieve merken en materialen die ontworpen zijn om comfortabel te blijven zitten en hun vorm te behouden.

5. Kies voor brede elastische banden:

Corrigerend ondergoed met brede elastische banden heeft meer grip en blijft beter op zijn plaats dan ondergoed met smalle banden. De brede banden verdelen de druk gelijkmatiger, waardoor de kans op omrollen kleiner is.

6. Let op de lengte:

De lengte van corrigerend ondergoed kan een rol spelen bij het oprollen. Als je vaak problemen hebt met het oprollen van je ondergoed, overweeg dan om te kiezen voor een langer model, zoals een bodysuit of een hemdje met ingebouwde correctie.

7. Probeer merken met een anti slip randje

Sommige merken van corrigerend ondergoed hebben antislip randje toegevoegd, zoals siliconen strips aan de randen, om ervoor te zorgen dat het ondergoed op zijn plaats blijft. Overweeg merken die dit hebben zoals Magic bodyfashion.

Het vinden van corrigerend ondergoed dat niet oprolt, vergt wat experimenteren en zoeken naar het juiste merk dat bij jou past. Elk lichaam is anders, dus het kan even duren voordat je het perfecte corrigerende ondergoed vindt dat aan al je behoeften voldoet. Onthoud echter dat comfort altijd voorop moet staan, dus zorg ervoor dat je corrigerend ondergoed draagt dat je niet alleen er goed uit laat zien, maar ook goed laat voelen.

Bekijk hier al ons corrigerend ondergoed

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter