Waarom een onderrok dragen? ? Sliponline - Sliponline
Laden...
  • Lorem ipsum

Waarom een onderrok

25 Jan 2020
door Franca Jaspers

Waarom is een onderrok comfortabel? en wat zijn de voordelen van een onderrok? Je leest het hier: Een onderrok zorgt ervoor dat je rokje mooi blijft zitten doordat de onderrok van een heel glad en soepel materiaal is. Ook worden de oneffenheden weggewerkt waardoor alles er mooi glad en strak uitziet.

 

Welke stof voor onderrok

Een onderrok is het fijnste wanneer dit gemaakt is van een glad materiaal, zo valt de bovenkleding hier mooi overheen en krijg je geen oneffenheden in je bovenkleding. Er zijn 2 materialen die vooral gebruikt worden bij onderrokken.

  • Microfiber
  • Viscose

Microfiber is het meest gebruikte materiaal: Microfiber is makkelijk te bewerken, glad, goed kleurbehoud en niet zo duur. Toch is Viscose ons persoonlijk favoriete materiaal, maar helaas wel een stuk duurder. Viscose is een natuurlijk materiaal, hierdoor neemt het vocht op en gaat dit een stuk minder vlug plakken als microfiber. Dat is een stuk fijner in de zomer als het warm is buiten.

 

Wat doet een onderrok?

Een onderrok zorgt ervoor dat je bovenkleding mooi blijft zitten. Wanneer je en rok draagt die niet van een glad of soepel materiaal is gemaakt heb je vaak het probleem dat deze niet goed blijft zitten en omhoog kruipt. Een onderrok lost dit probleem op.

 

Heb je nog vragen? Laat het ons weten en wij helpen je zeker verder.

 

Bekijk al onze onderrokken.

 

Groetjes Franca

[blog-products-36]

Reacties
Niels Jaspers
23 Feb 2021
Hallo Tamara, een onderrok kan dan zeker helpen. Alleen kies dan voor een viscose kwaliteit, deze zijn anti statisch.<br />
<br />
Groetjes Niels van Sliponline
Tamara Wiedijk
23 Feb 2021
Beste, <br />
<br />
Helpt een onderrok ook als je zelf statisch geladen bent. En hierdoor trekt/plakt een jurk tegen de benen??? <br />
<br />
Mvg
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »