Waarom iedere vrouw een onderjurkje nodig heeft! - Sliponline
Laden...
  • Lorem ipsum

Waarom iedere vrouw een onderjurkje nodig heeft!

10 mei 2022
door Melanie

Dames mag ik jullie aandacht! Het is weer warm buiten en bij warm weer dragen wij vrouwen vaak graag jurken, rokken en alles wat lekker luchtig is. Maar onder al die leuke jurkjes is het geen overbodige luxe om een onderjurkje, broekje tegen het schuren of corrigerend ondergoed aan te schaffen.

Bij een onderjurk denk je al snel aan het tuttige en degelijke hemd van je oma, maar tegenwoordig kan je de onderjurk bijna als je favoriete Little Black Dress dragen. Ze zijn vaak gemaakt van super fijn zittende stoffen en ze zorgen ook voor extra comfort in de koude wintermaanden. 

Geen inkijk of gekriebel

Ook is de onderjurk een uitkomst als je graag een wikkeljurk draagt, maar bang bent dat deze open waait of open valt. Met een mooie onderjurk heb jij niets meer te vrezen, en kom jij warm en stijlvol de dag door. Mocht je jurkje nou van een dunnere stof zijn gemaakt en een beetje doorschijnen, dan biedt de onderjurk ook als uitkomst. Of wanneer jij niet goed tegen wol kan en dit wel is verwerkt in een jurk die jij héél graag wil dragen, dan is een onderjurk jouw beste vriend. Idem met jouw favoriete paillettenjurk die toch wel een beetje prikt.

Waarom draag je een onderjurk? 

Kleding gaat langer mee

Voor de warmte 

Minder wassen

Geen aftekening van ondergoed, panty of hemdjes

Geen inkijk boven of onder

Antistatisch

Niet doorschijnend

Geen gekriebel van wol of pailletten

Waar moet je op letten bij het kopen van een onderjurk? 

Het is misschien wel vanzelfsprekend maar toch de moeite om te benoemen is de kleur van je onderjurk. Vooral bij lichtere stoffen is het van belang om een lichte kleur onderjurk te dragen, het liefst één die zo dicht mogelijk bij je eigen huidskleur ligt. Bij donkere stoffen kan je juist heel goed een donkere onderjurk dragen, bij een lager decolleté geeft het dan de illusie van een mooie kanten topje. 

Welk materiaal voor een onderjurk

Zoek een onderjurk uit die zo min mogelijk voelbare en zichtbare naden heeft voor het ultieme draagcomfort en de mooiste look. En tot slot: de stof. Hoe de stof op je huid voelt is natuurlijk ook van groot belang. Een fijne ademende stof, zoals bijvoorbeeld heerlijk zacht biologische katoen voelt aan als een tweede huid en zorgt ervoor dat jouw lichaamstemperatuur gereguleerd wordt. 

Onderjurk matchen met je ondergoed

Ben je inmiddels overtuigd van de voordelen van het dragen van een onderjurk? En voor ik het vergeet, je kan de onderjurk natuurlijk ook gewoon als nachthemd dragen! Voor het allermooiste effect, zonder zichtbare randjes en naden draag je deze fijne slip en of bralette onder de jurk. Voor meer underwear-inspo, klik hier!

Zelf een nieuw onderjurkje shoppen? Ik heb hier een paar mooie suggesties voor je:

https://www.sliponline.nl/gaubert-onderjurk-extra-lang-spaghetti-bandjes.html

https://www.sliponline.nl/ten-cate-secrets-onderjurk-dress.html

https://www.sliponline.nl/magic-naadloze-onderjurk.html

https://www.sliponline.nl/pieces-naadloze-onderjurk-ballroom.html

https://www.sliponline.nl/triumph-body-make-up-onderjurk.html

Groetjes,

Melanie

[blog-products-38]

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter