Laden...
  • Lorem ipsum

wat draag je onder een jurk of rok

9 Jan 2020
door Franca Jaspers

Als je ooit last hebt gehad van een jurkje wat net omhoog waait, en andere zien wat je draagt onder je jurk. Dan weet je hoe belangrijk het is om iets moois te dragen onder je jurkje. Of tekent je ondergoed heel erg af? Waardoor je de randjes ziet zitten door dat strakke zomer jurkje? Dan zie je hoe belangrijk het juiste ondergoed is onder een jurkje.

 

 

1: Onderbroek met lange pijpjes

Deze broekjes met lange pijpjes zorgen ervoor dat je benen niet langs elkaar schuren. Ook neemt het vocht op zodat er tijdens die hete dagen (er komen er alleen maar meer) geen zweet langs je benen omlaag loopt. Ze zijn perfect om onder rokjes of jurkjes te dragen als je niet van correctie ondergoed houdt.

Bekijk dames onderbroeken met lange pijpjes

2: Kanten dames shorts met lange pijpjes

Deze comfortabele kanten shorts zijn gemaakt van een fijn ademend materiaal en niet zo warm. Een goed alternatief als je de bovenstaande onderbroeken met lange pijpjes zonder kant niet zo sexy vindt. Een gave “vintage” achtige look als je het mij vraagt.

 

3: Bandalettes

Ben je niet zo van de lange shorts? Maar heb je last van schurende bovenbenen onder je jurkje? Dan zijn bandalettes misschien een optie, je ziet ze steeds meer en ze zijn een heel comfortabel alternatief.

Bekijk bandalette

4: Kanten dames shorts

Houdt je van die “vintage” look, dan is deze optie met wat kortere pijpjes ook heel mooi. Alles is toch nog goed bedekt, maar je ziet niet meteen jouw ondergoed zitten wanneer je dat niet wilt.

Bekijk kanten ondergoed

5: Corrigerende dames short

Deze goed corrigerende shorts zorgen er voor dat je buik, billen en heupen mooi gecorrigeerd worden. Zo ziet het er toch mooi strak uit in jouw favoriete jurkje.

Ps: kies er wel eentje met platte / dunne naadjes anders schijnen deze naadjes nog door.

Bekijk corrigerende boxershorts.

6: Naadloze dames short

Eentje die je zeker niet ziet onder je jurkje, door de gelaserde / geplakte randjes in combinatie met een super stretch materiaal. Zit heerlijk comfortabel en schijnt niet door. Het lijkt bijna of je niets aanhebt zo comfortabel zit het.

Bekijk naadloze boxershorts

7: Naadloze dames string

Wil je echt geen short aan, of iets met pijpjes? Dan blijft alleen de string over. Een slip is meestal geen optie doordat de naad over de billen loopt bij een slip, waardoor deze vaak te veel aftekent, vooral onder een strak jurkje. Kies ook hier zeker voor een naadloze string.

Bekijk naadloze strings.

Zo, genoeg keuze en hopelijk kom je er nu wel uit. Heb je nog meer vragen? Laat het dan even weten en ik help je zeker verder.

 

 

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter