Laden...
  • Lorem ipsum

Wat te dragen onder een doorschijnend jurkje

10 Jan 2020
door Franca Jaspers

Heb je een nieuw jurkje, maar het schijnt net te veel door? Wat moet je onder dat doorschijnende jurkje dragen? Of wil je juist iets leuks dragen wat gezien mag worden onder dat doorschijnende jurkje? Er zijn genoeg opties om te dragen onder je doorschijnend jurkje. Van een onderjurk tot sexy lingerie, er is altijd iets wat bij jou past.

Ik ga je hier een paar goede tips geven zodat je de juiste oplossing hebt.

Tip: De juiste kleur is heel erg belangrijk: Als het niet op mag vallen is huidskleur bijna altijd de beste kleur. Wanneer het wel gezien mag worden, kun je een kleurtje uitkiezen die mooi bij je jurkje past.

1: Onderjurk

Het wordt weer steeds populairder: onderjurkjes. Een onderjurk draagt comfortabel doordat ze gemaakt zijn van een soepele stof waar je jurk of bovenkleding mooi overheen valt. Ook schijnt hierdoor je jurk niet meer door. Let erop dat je de juiste lengte koopt zodat de onderjurk niet onder je jurk uitkomt, je wilt dat je onderjurk net iets korter is dan je normale jurk (ongeveer 2-3 CM) zo komt de onderjurk niet onder je normale kleding uit wat er dan het mooiste uitziet.

Bekijk al onze onderjurken

2: Body suit / Body stocking

Sommige jurkjes laten meer zien dan je lief is, een bodysuit kan perfect zijn. Kies er eentje die niet teveel opvalt (beige is vaak het beste) Of eentje met een mooie kant, die net boven je jurkje uitkomt. Een bodysuit / body zorgt ervoor dat je een mooi glad figuur krijgt. Ook is een bodysuit van een mooi glad materiaal gemaakt, hierdoor valt je jurkje er mooi overheen en zal deze niet kruipen.

Bekijk al onze body's.

3: Naadloos (huidkleurig) ondergoed

Sloggi en Ten Cate hebben beide een perfectie serie hiervoor: Gelaserd naadloos ondergoed, hierdoor zijn de randjes extra plat en schijnen ze zeker niet door. Kies wel de juiste kleur, anders schijnt je ondergoed als nog door. Tip: kies een kleur die zo dicht mogelijk bij je huidkleur ligt, dit valt het minste op.

Deze series naadloos ondergoed heten: Sloggi zero en Ten Cate Secrets

Bekijk al ons naadloos ondergoed.

4: Lingerie

Mag je lichaam gezien worden? Dan is er niks mooiers als lingerie, kies voor dat mooie setje wat perfect staat onder jouw jurk.

Hopelijk heb je iets aan mijn tips, anders vraag maar raak!

Groetjes Franca

[blog-products-7]

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter