Wat te dragen onder een doorschijnend jurkje? (4+ Tips) - Sliponline
  • Lorem ipsum

Wat te dragen onder een doorschijnend jurkje

10 Jan 2020
door Franca Jaspers

 

Heb je een nieuw jurkje, maar het schijnt net te veel door? Wat moet je onder dat doorschijnende jurkje dragen? Of wil je juist iets leuks dragen wat gezien mag worden onder dat doorschijnende jurkje?

Ik ga je hier een paar goede tips geven zodat je de juiste oplossing hebt.

 

Tip 1: De juiste kleur is heel erg belangrijk: Als het niet op mag vallen is huidskleur bijna altijd de beste kleur. Wanneer het wel gezien mag worden kun je een kleurtje uitkiezen die mooi bij je jurkje past.

 

1: Onderjurk

Het wordt weer steeds populairder: onderjurkjes. Het draagt comfortabel doordat ze gemaakt zijn van een soepele stof waar je jurk mooi overheen valt. Ook schijnt hierdoor je jurk niet meer door. Let erop dat je de juiste lengte koopt zodat de onderjurk niet onder je jurk uitkomt.

Bekijk al onze onderjurken

2: Body suit / Body stocking

Sommige jurkjes laten meer zien dan je lief is, een bodysuit kan perfect zijn. Kies er eentje die niet teveel opvalt (huidkleur is vaak het beste) Of eentje met een mooie kant, die net boven je jurkje uitkomt.

Bekijk al onze body's.

3: Naadloos (huidkleurig) ondergoed

Sloggi en Ten Cate hebben beide een perfectie serie hiervoor: Gelaserd naadloos ondergoed, hierdoor zijn de randjes extra plat en schijnen ze zeker niet door. Kies wel de juiste kleur, anders schijnt je ondergoed als nog door. Tip: kies een kleur die zo dicht mogelijk bij je huidkleur ligt, dit valt het minste op.

 

Deze series naadloos ondergoed heten: Sloggi zero en Ten Cate secrets

Bekijk al ons naadloos ondergoed.

4: Lingerie

Mag je lichaam gezien worden? Dan is er niks mooiers als lingerie, kies voor dat mooie setje wat perfect staat onder jouw jurk.

 

Hopelijk heb je iets aan mijn tips, anders vraag maar raak!

 

Groetjes Franca

[blog-products-7]

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »