Laden...
  • Lorem ipsum

Wat te dragen onder wit

25 Jan 2020
door Franca Jaspers

De lichte kleren worden weer uit de kast gehaald, leuke witte en crème kleurige jurkjes horen erbij. Maar welke kleur ondergoed past daarbij? Met onze tips heb jij het perfecte ondergoed voor onder je witte kleding.

 

welke kleur ondergoed onder een wit shirt, jurkje of broek.

Je wist wel dat je geen hele felle kleuren moet dragen onder je witte of lichte kleding. Maar ook wit onder wit is een no-go, dat schijnt teveel door. Maar welke kleur moet je dan wel dragen?

  1. Huidkleurig ondergoed, een kleur die zo dicht mogelijk bij je eigen huidskleur ligt.

Dit kan zijn een huidskleur, zand, grijs, lichtroze of bordeaux zijn. Wanneer je een wat donkere huidskleur hebt, kun je het beste ook kiezen voor een wat donkere kleur (Huidskleur, bruin of bordeaux).

Zorg dat de contrast tussen je huidskleur en de kleur van het ondergoed zo klein mogelijk is. Zo ben je er zeker van dat je ondergoed niet doorschijnt.

  1. Draag naadloos ondergoed

Wanneer je niet wilt dat je ondergoed door schijnt is de kleur heel belangrijk, kies dan ook meteen voor naadloos ondergoed. Anders heb je als nog last van randjes die doorschijnen.

Kies bij naadloos ondergoed niet voor een slip, bij een slip lopen de naden over de billen, dit is de plek waar je kleding het strakste zit en de naadjes ook het beste te zien zijn.

Kies dus voor een string of short, hierdoor zijn de naadjes bijna niet te zien.

Als ik nog een tip mag geven, de Ten Cate Secrets serie en de Sloggi dames zero serie zijn perfect door een gelaserde en extra platte naden.

[blog-products-52]

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter