Wat voor broekje onder een jurk of rok? - Sliponline
Laden...
  • Lorem ipsum

Wat voor broekje onder een jurk of rok?

22 Feb 2023

Het dragen van een broekje onder een jurk of rok is vaak een persoonlijke voorkeur en hangt af van de situatie en het type jurk of rok dat je draagt. In deze blog vertel ik je een paar dingen die je in gedachten kunt houden bij het aanschaffen of de keuze voor een broekje:

  1. De lengte van je jurk of rok: Als je een korte jurk of rok draagt, kan het dragen van een broekje eronder helpen om ongewenste blootstelling te voorkomen. Als je een langere jurk of rok draagt, is dit minder belangrijk natuurlijk. 
  2. Het type materiaal van je jurk of rok: Als je een jurk of rok van dun of doorschijnend materiaal draagt, kan het dragen van een broekje eronder je een meer zelfverzekerd gevoel geven.
  3. De gelegenheid: Afhankelijk van de gelegenheid kan het dragen van een broekje onder een jurk of rok meer of minder gepast zijn. Als je bijvoorbeeld weet dat je een actievere dag hebt kan een broekje fijner zijn onder een jurkje of rok. 
  4. Comfort: Het dragen van een broekje onder een jurk of rok kan ook gewoon een kwestie van comfort zijn. Als je, je hierdoor prettiger voelt, dan is het aan te raden om dit te doen.

Als je besluit om een broekje onder je jurk of rok te dragen, zijn er veel verschillende soorten om uit te kiezen, zoals een hipster, shorts of een korte legging. Het is aan te raden om te kiezen voor een broekje dat comfortabel zit en niet zichtbaar is onder je jurk of rok. Probeer te vermijden dat je broekje zichtbaar is onder je kleding, dan voel je, jezelf ook fijner. 

Wil je meer weten over onze collectie correctie broekjes en of advies over de maat, pasvorm of kleur? Onze klantenservice is altijd bereikbaar. 

Meteen mijn adviezen shoppen? Hieronder deel ik een aantal leuke tips voor je, misschien zit er iets voor je bij. 

https://www.sliponline.nl/pieces-corrigerende-boxershort-imagine-shapewear-s.html

https://www.sliponline.nl/ten-cate-secrets-short-30178.html

https://www.sliponline.nl/bjorn-borg-3-pack-dames-boxershort-pastel-combi-mp.html

https://www.sliponline.nl/beeren-dames-boxer-softly.html

https://www.sliponline.nl/fine-woman-dames-boxershort-met-lang-pijpje.html

Groetjes,

Melanie

[blog-products-47]

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter