Laden...
  • Lorem ipsum

Wat voor ondergoed na bevalling?

18 Mar 2023
door Melanie

Na de bevalling kan je lichaam nog wat gevoelig en opgezwollen zijn, dus het is belangrijk om comfortabel en ademend ondergoed te dragen. Hier heb ik een paar opties voor je die je zouden kunnen helpen bij de juiste keuze:

  1. Onderbroeken van katoen: Katoenen ondergoed is zacht en ademend, waardoor het een goede keuze is voor de gevoelige huid na de bevalling. Kies voor onderbroeken met een hoge taille om het gebied rondom de buik te ondersteunen.
  2. Wegwerp-onderbroeken: Veel ziekenhuizen bieden wegwerp-onderbroeken aan die speciaal ontworpen zijn voor na de bevalling. Deze zijn vaak gemaakt van zacht en ademend materiaal en bieden maximale hygiëne.
  3. Postpartum-ondergoed: Speciaal postpartum-ondergoed biedt extra ondersteuning voor de buik en het perineale gebied na de bevalling. Deze onderbroeken zijn meestal gemaakt van zacht en rekbaar materiaal en bieden comfort en ondersteuning.
  4. Ondersteunende buikband: Sommige vrouwen vinden het prettig om een ondersteunende buikband te dragen na de bevalling om de buik te ondersteunen en te helpen bij het terugkeren naar de normale grootte.

Het is belangrijk om te onthouden dat elk lichaam anders is en dat je misschien een beetje moet experimenteren om te ontdekken wat voor jou het meest comfortabel is. Overleg ook met je arts of verloskundige over wat het beste is voor jou en je herstelproces na de bevalling.

Wil je meer weten over ons zwangerschapsondergoed en of advies over de maat, pasvorm of kleur? Onze klantenservice is altijd bereikbaar. 

Meteen shoppen? Hieronder deel ik een aantal leuke tips voor je, misschien zit er iets voor je bij. 

https://www.sliponline.nl/magic-zwangerschaps-boxershort-supporting-short.html

https://www.sliponline.nl/magic-voedings-bh-mommy-comfort-nursing-bra.html

https://www.sliponline.nl/dorina-voedings-bh-may-zonder-beugel.html

https://www.sliponline.nl/nina-von-c-dames-tailleslip-biologisch-katoen.html

https://www.sliponline.nl/magic-corrigerende-buikband-waist-nipper.html

Groetjes,

Melanie

[blog-products-14]

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter