Laden...
  • Lorem ipsum

Welk ondergoed draag je na de bevalling?

13 Oct 2021
door Melanie

Na de geboorte van je kleine spruit vindt je het misschien wel fijn om ondergoed te dragen die je wat meer steun geeft. Vooral de eerste paar dagen na de bevalling, vaak draag je dan ook nog een flink maatverband voor de na bloedingen en de hechtingen. De vraag die wij soms krijgen is, welk ondergoed is dan fijn om te dragen en aan te schaffen?

Welk slip dragen we na de bevalling?  

Wij adviseren vooral de hoge taille slips om te proberen en te kijken of dit jou de juiste steun en comfort biedt. Je buik krijgt namelijk meer steun gezien zo'n slip vaak boven je navel valt. 

Een fijne boxer kan ook de uitkomst zijn. Koop deze een maatje groter voor het eventuele maatverband maar ook omdat het dan fijn mee rekt en je de boxer nog wat hoger kan optrekken wat weer fijn is voor de lossere huid bij de buik. 

Welke kleur ondergoed adviseren wij?

Een tip van ons is om te kiezen voor donkerder ondergoed en dan het liefst zwart. Mocht je dan per ongeluk doorlekken, dan is dit niet gelijk zichtbaar in je ondergoed. 

Welke bh draag je na de bevalling?

Alleen in de kraamweek, als je borsten nog erg gezwollen zijn, is het beter om tijdelijk een bh zonder beugel te dragen. Als de stuwing weg is, kan je gerust weer een beugel bh dragen. 

Ook is het handig om tijdens en na je zwangerschap een voedings- of zwangerschapsbh te dragen.

                                     

 

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over ondergoed wat je het beste kunt dragen na de bevalling? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen en adviseren je graag.

Zelf onze tips shoppen? Klik hier voor onze uitgebreide collectie. 

[blog-products-46]

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter