Laden...
  • Lorem ipsum

Welk ondergoed draag je onder zomerkleding?

24 Jul 2023
door Melanie

We hebben momenteel allemaal zomervakantie en de meesten onder ons zijn heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie. Tijdens deze temperaturen is het handig om rekening te houden met luchtig en fijn zittend ondergoed maar wat dragen we dan? Ik zal je in deze blog tips geven over welk ondergoed het meest geschikt is om onder zomerkleding te dragen!

Zomerkleding kan vaak lichter en luchtiger zijn, waardoor het belangrijk is om het juiste ondergoed te kiezen dat comfortabel en discreet blijft onder dunne stoffen. Hier zijn enkele suggesties voor het dragen van ondergoed onder zomerkleding:

  1. Naadloos ondergoed: Kies voor naadloos ondergoed dat geen zichtbare lijnen of randen achterlaat onder strakke zomerkleding. Dit voorkomt ongewenste zichtbaarheid van je ondergoed en zorgt voor een vloeiende look.
  2. Lichte en ademende materialen: Kies voor ondergoed gemaakt van lichte, ademende stoffen zoals katoen of microvezel. Deze materialen absorberen vocht en zorgen ervoor dat je koel blijft tijdens warme zomerdagen.
  3. Huidkleurig ondergoed: Als je witte of lichtgekleurde zomerkleding draagt, is huidkleurig ondergoed vaak de beste keuze. Het helpt voorkomen dat je ondergoed zichtbaar is, vooral bij transparante of dunne stoffen.
  4. String of naadloze slip: Als je graag rokjes of jurkjes draagt, kunnen strings of naadloze slips een goede keuze zijn om zichtbare pantylijnen te voorkomen.
  5. Ondersteunend ondergoed: Als je zomerkleding strak en slank is, kun je overwegen om ondersteunend ondergoed te dragen om je figuur glad te strijken en een gestroomlijnde look te creëren.
  6. Ademende beha: Voor vrouwen is een beha van ademend materiaal met dunne bandjes ideaal onder zomertopjes en jurken. Het zorgt voor comfort en helpt om overmatig zweten te voorkomen.

Onthoud dat persoonlijke voorkeuren kunnen variëren, dus het is essentieel om ondergoed te kiezen waar jij je het prettigst in voelt. Probeer verschillende stijlen en materialen om te ontdekken wat het beste bij jou en je zomerkleding past. Het belangrijkste is dat je je zelfverzekerd en comfortabel voelt, ongeacht het weer!

Wil je meer weten over onze collectie ondergoed en/of advies over de maat, pasvorm of kleur? Onze klantenservice is altijd bereikbaar, via de chat, mail of telefoon.

Meteen alvast shoppen? 

[blog-products-3]

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter