• Lorem ipsum

Conta

Een specialist in grote maten & klassiek ondergoed voor dames, heren en senioren.

Toon:
Toon:

Con-ta ondergoed, slips, shorts en meer

Con ta is al meer dan 50 jaar een vertrouwd merk uit Duitsland. Ze maken klassieker ondergoed van een vaak 100% katoenen kwaliteit. En in die 50 jaar hebben ze heel goed, comfortabel en duurzaam ondergoed leren maken. Het merk Con ta gebruikt voor de meeste modellen dan ook een mooie gladde kwaliteit katoen, die ook na vele malen wassen mooi zal blijven. Con ta ondergoed is zeer geschikt voor senioren / ouderen. Met de zachte katoenen boorden en de iets lossere pasvorm zit het comfortabel en lekker zacht.

 

Conta hemden

Een groot voordeel van de Con ta slips / directoires 141 -148 en 128 is, dat er een zachte brede katoenen boord rondom het been zit, waardoor er minder kans is op irritatie. Door de 100% katoenen kwaliteit kan het op 90 graden gewassen worden, maar het beste is toch om op 60 graden te wassen. Dit model is er in veel maten namelijk vanaf maat 40 t/m 64 damesmaat . Ook in het maken van dames hemdjes is het bedrijf zeer gedreven ,zo gebruiken ze hiervoor de mooie gladde kwaliteit katoen zowel met als zonder een mooi kantje ,of met of zonder voorgevormde cup.

Con-ta dames en heren ondergoed tot in de grote maten

Het Duitse merk Con ta heeft ook een ruime keuze in heren ondergoed. En ook hierin onderscheiden ze zich door een net wat mooier afgewerkt artikel te maken. Bij het heren ondergoed wordt dit ook gemaakt tot en maat maat 8 XL. Bij Sliponline kunnen wij in alle modellen en artikelen leveren die Conta in het assortiment heeft. Omdat wij al veel jaren met conta samen werken, kunnen we ook snel diversen artikelen leveren die u niet op Sliponline kunt vinden. Neem hiervoor gewoon even contact met ons op.