Volg ons op social media:

Corrigerend ondergoed

Corrigerend ondergoed gemakkelijk en direct leverbaar, bij Sliponline

Corrigerend ondergoed draagt bij aan de perfecte uitstraling van u en uw kleding. Het dragen van goed en comfortabel zittend ondergoed zorgt voor een direct zichtbaar mooier figuur. Sliponline levert kwaliteitsondergoed tegen een betaalbare prijs met de beste service.

14 producten
Sorteren op:

Correctie ondergoed

Corrigerend ondergoed zorgt dat jij dat perfect strakke buikje krijgt, en die mooie billen. Figuur corrigerend ondergoed zorgt dat de focus wordt gelegd op jouw mooiste punten, jou billen en borsten! Hiervoor heeft Sliponline een mooi assortiment aan lichaam corrigerend ondergoed. Correctie ondergoed is bijna altijd gemaakt van Microfiber aangezien dit beter corrigeert als katoen. En het voordeel van microfiber is dat het langer mooi en in model blijft. Hierdoor blijft het correctie ondergoed mooi strak zitten. Je kunt het beste huidkleurig correctie ondergoed bestellen, dit zie je veruit het minste onder je strakke kleding.

Correctie slips

Hierbij heb je onder andere de correctie slips van het merk Avet en J&C bij Avet heb je de keuze uit elastische katoen of microfiber, en bij J&C alleen uit microfiber. Deze slips zorgen dat je billen mooi gelift worden.

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een correctie string, hierbij hebben we van J&C een populaire variant van. Dit is de corrigerend J&C stringband. Het voordeel hiervan is dat een stuk minder aftekent onder strakke kleding, en toch jou buik mooi corrigeert.

Correctie shorts

Ook in de correctie shorts hebben we keuze uit een paar modellen , onder andere langere of korteren pijpjes. Deze zijn van het merk J&C en zijn in een microfiber kwaliteit. Uiteraard zorgt ook de short voor mooiere en strakkere billen en buik. Maar de short is ook heel fijn om te voorkomen dat de boven benen niet doorschuren, vooral  bij het model met het langere pijpje.

Correctie body

Uiteraard hebben we bij Sliponline ook een correctie body in wit, zwart en huid. Deze body corrigeert de buik en billen en is er met korte of lange mouwen. Het voordeel van de body is dat er minder overgangen zijn ,en dus ook mooier en naadloos aan zal sluiten.  een ander voordeel van de body is dat de rug warmer zal blijven.

Correctie hemdjes

Bij correctiehemdjes is het ook belangrijk om de juiste keuze te maken ,omdat je hier de keuze hebt uit smalle of brede bandjes. En of een model correctie hemdje wilt dat onder de borsten doorloopt of eroverheen. Een model correctie hemd dat er onder loopt is natuurlijk makkelijker te combineren met een BH.

Wat ook heel fijn is aan correctie ondergoed is dat omdat het goed en strak aansluit. Hierdoor kan het ook gedragen worden voor ondersteuning en extra warmte. Bij bijvoorbeeld pijn of spanning in je rug.

 

 

Onze nieuwe producten