Laden...
  • Lorem ipsum

Hoe je jouw bh-bandjes kunt verbergen

3 Oct 2023
door Franca Jaspers

Je hebt vast wel eens meegemaakt dat je een prachtige outfit hebt uitgezocht, maar dan bederft die vervelende bh-bandjes alles, deze mag namelijk niet gezien worden. Gelukkig zijn er enkele trucjes om je bh-bandjes slim en stijlvol te verbergen, zodat je je outfit zonder zorgen kunt dragen. In deze blog delen we enkele handige tips om je Bh-bandjes discreet te houden.

1. Kies de juiste bh-stijl

De eerste stap naar het verbergen van je bh-bandjes begint bij de keuze van de juiste bh-stijl. Overweeg het dragen van een bh met afneembare bandjes, zoals een strapless bh of een bh met transparante bandjes. Deze stijlen zijn ontworpen om minder op te vallen onder kleding. De keuze van de juiste bh is het allerbelangrijkste, daarom gaan we deze hieronder verder bespreken.

2. Investeer in racerback bandjes

Racerback bh bandjes, of fashionclips zijn handige kleine accessoires die je kunt gebruiken om je bh-bandjes bij elkaar te houden op je rug. Ze helpen om te voorkomen dat je bandjes van je schouders glijden, waardoor ze minder zichtbaar worden. Eigenlijk is elke bh met spaghetti bandjes of dunnere bandjes geschikt om een Racerback bh van te maken, dit kun je doen met een van de volgende bandjes, bekijk ze hier.

3. Ga voor een racerback-bh 

Een racerback-bh heeft bandjes die samenkomen tussen je schouderbladen, wat resulteert in een Y-vorm. Hierdoor blijven de bandjes uit het zicht onder kleding met racerback of tanktops. Sommige Bh's zijn al van zich zelf gemaakt met een Racerback bh op de achterkant, daarom zijn deze dan ook perfect geschikt.

4. Kies voor een invisible bh

Een invisible bh is ook een goede optie, dit zijn bh's zoals plak bh's die nooit doorschijnen. Maar ook heb je bh's met doorzichtige siliconen bandjes die hiervoor perfect zijn. Een plak bh heeft helemaal geen achterkant, maar een bh met transparante siliconen bandjes biedt weer meer ondersteuning en kan ook wat comfortabeler aanvoelen.

5. Kies een bandeau bh

Een bandeau bh heeft geen bandjes, hierdoor is dat probleem alvast opgelost. Een bandeau bh is daarom perfect wanneer je kleding draagt met blote schouders. Wanneer je een bh zoekt voor een blote rug, dan kun je beter voor een plak bh kiezen. Een bandeau bh biedt vaak wel wat minder ondersteuning dan een normale bh, bekijk hier al onze bandeau bh's.

6. Plak bh's

Een optie die eigenlijk nooit doorschijnt of te zien is, dat is een plak bh. Dit is een bh zonder bandjes maar ook zonder achterkant. Door het klevende materiaal blijft deze goed zitten en biedt deze toch genoeg ondersteuning. Een plak bh kan toch behoorlijk wat ondersteuning bieden, ook al denken de meeste van niet. Dit komt omdat het materiaal zeer goed kleeft, je hebt zelfs push up plak bh's. Wanneer je zorgvuldig met je plak bh omgaat is deze ook vele keren te gebruiken.

7. Bh bandjes kruisen

Wanneer je met jouw kleding alleen blote schouders hebt kan het ook een oplossing zijn om je bh bandjes te kruisen, hoe je dat doet, lees je in het volgende blog bericht, bekijk het hier.

Blijf comfortabel met een goede bh

Met deze handige tips kun je eenvoudig je bh-bandjes verbergen en je favoriete outfits met zelfvertrouwen dragen. Onthoud dat het kiezen van de juiste Bh-stijl en het investeren in enkele handige accessoires je kan helpen om comfortabel en stijlvol te blijven, ongeacht wat je draagt.

Of bekijk al onze bh's voor een open rug 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter