Laden...
  • Lorem ipsum

Lingerie tips voor de feestdagen

12 Nov 2023
door Melanie

De feestdagen komen steeds dichterbij en dan gaat er bij velen toch een belletje rinkelen in zijn of haar hoofd met de vraag: wat trekken we aan? Ik wil je doormiddel van deze blog graag op weg helpen met de keuze van lingerie/ondergoed tijdens de feestdagen. Want rondom die periode is al genoeg stress voor de meesten, dus je kunt maar op tijd goed voorbereid zijn toch. Hier zijn enkele suggesties voor lingerie tips voor de feestdagen:

  1. Rode verleiding: Rood is de kleur van passie en liefde, perfect voor de feestdagen. Kies voor lingerie in een prachtige rode tint om een vleugje glamour toe te voegen aan je feestelijke look.

  2. Kant en transparantie: Lingerie met kanten details of transparante stoffen straalt elegantie uit en is tegelijkertijd sensueel. Het is een geweldige keuze voor een feestelijke sfeer.

  3. Comfortabel en chic: Comfort is net zo belangrijk als stijl. Kies voor lingerie die niet alleen mooi is, maar ook comfortabel om te dragen tijdens lange feestavonden. Zacht kant en soepele stoffen zijn hierbij goede opties.

  4. Schitterende details: Voeg wat sprankelende details toe aan je lingerie, zoals glinsterende steentjes of subtiele metallic accenten. Dit geeft een feestelijke touch aan je outfit.

  5. Mix en match: Durf verschillende stijlen te combineren. Combineer bijvoorbeeld een verleidelijke bh met een high-waisted slip of een kanten body met een satijnen kimono. Mixen en matchen zorgt voor een unieke uitstraling.

  6. Thema lingerie: Speel in op het feestthema. Als het bijvoorbeeld een kerstfeest is, overweeg dan om lingerie te dragen met speelse kerstaccenten zoals strikken, hulstblaadjes of zelfs kleine belletjes.

  7. Statement accessoires: Maak je lingerie outfit compleet met bijpassende accessoires. Denk aan kousen met kanten boorden, jarretelgordels, of zelfs een mooie choker.

  8. Feestelijke kleurencombinaties: Combineer feestelijke kleuren zoals diep rood, smaragdgroen, koningsblauw of glanzend zwart om een luxe uitstraling te creëren.

  9. Lingerie als outerwear: Durf je lingerie als onderdeel van je outfit te dragen. Bijvoorbeeld, combineer een kanten body met een hoge taille broek of een rok voor een trendy look.

  10. Zelfverzekerd dragen: Ongeacht welke lingerie je kiest, draag het met zelfvertrouwen. Zelfvertrouwen is het mooiste accessoire dat je kunt hebben.

Bh voor laag uitgesneden jurk

Voor een jurk met een diep decolleté heb je tegenwoordig speciale bh’s, zoals de Magic v-bra. Deze bh heeft een hele lage brede uitsnede, waardoor hij perfect matcht bij een laag uitgesneden jurk. Mocht je ook je rug of schouders vrij willen houden, dan kun je beter gaan voor een plak bh. 

Er zijn ook nog opties die je ook onder hedendaagse outfits kunt dragen. Zo kun je gaan voor een bh met smalle cups en een laag tussenstuk. Dit zijn veelal push-up bh’s, zoals deze van Mey en Magic. Door het lage tussenstuk past dit vaak precies onder een jurk of top met een lage uitsnede. 

Bh voor jurk met lage rug

De struggle van een jurk met lage rug is dat je de bh-bandjes en de sluiting op je rug wilt verbergen. Je hebt hier verschillende tools voor om bijvoorbeeld de bandjes van je bh naar beneden weg te werken. Lees hierover in dezeblog. 

Verder kun je natuurlijk weer kiezen voor een plak bh of een bh met hele mooie details op de rug. 

Oplossing voor een doorschijnende jurk

Een doorschijnende jurk is gemakkelijk op te lossen. Zo kun je gaan voor huidkleurige lingerie of rode lingerie onder een witte jurk. Het is belangrijk dat je goed in de spiegel kijkt bij daglicht of de kleur of de vorm van je lingerie niet doorschijnt. Wanneer de vormen ook doorschijnen kun je het beste voor naadloze lingerie gaan, zoals de Sloggi invisibles.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over lingerie tips voor de feestdagen of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen en adviseren je graag.

https://www.sliponline.nl/sloggi-dames-zero-feel-top.html

https://www.sliponline.nl/magic-bh-diepe-decollete-v-bra.html

https://www.sliponline.nl/magic-lift-its-plak-bh-or-siliconen-cups.html

https://www.sliponline.nl/magic-plak-bh-strapless-backless-beauty.html

https://www.sliponline.nl/pieces-bralette-kant-kanten-bra-top.html

Groetjes,

Melanie

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter