Laden...
  • Lorem ipsum

Met warm weer kun je het beste dit ondergoed dragen

18 Jul 2022
door Melanie

Het is genieten geblazen met deze hitte. Een piepklein nadeel is het bijbehorende gezweet: oksels, decolleté, voorhoofd en ja, ook je bikinilijn moet eraan geloven. Om irritaties en uitslag te voorkomen, vertellen wij je welk ondergoed je het beste kunt dragen (en vermijden).

Fris en fruitig > Katoen!

Met warm weer zweet je op plekken waarvan je überhaupt nooit had gedacht dat je er zou zweten. Wel handig als je kleding én ondergoed op deze situaties zijn voorbereid. Omdat deodorant daar beneden niet zo een goed idee is, is het belangrijk om het juiste ondergoed uit de kast te trekken. Katoen is een ademende stof, neemt snel vocht op en verstikt de boel niet, waardoor het lekker luchtig blijft en geurtjes wegblijven. Ideaal dus voor deze warme temperaturen.

Vermijd kant > Broeinest! 

Wat je dus níet moet doen als het stik heet is, is kant dragen. Kant is dan wel super mooi en uitdagend, maar met warm weer schuurt het enorm, waardoor binnen no time rode bultjes en vlekjes ontstaan. Niet comfortabel, en zéker niet sexy. Bewaar je kanten ondergoed maar voor de wat koelere zomeravonden. En gladde, synthetische stofjes ook, want die broeien als een malle. 

Heb ik je overtuigd en wil je onze adviezen snel zelf shoppen? We hebben hier een paar mooie katoenen slip suggesties voor je:

 

https://www.sliponline.nl/dorina-dames-slip-3-pack-basic-naomi-zwart.html

https://www.sliponline.nl/nina-von-c-dames-slip-kant-biologisch-katoen.html

https://www.sliponline.nl/nina-von-c-dames-tailleslip-biologisch-katoen.html

https://www.sliponline.nl/mey-dames-panty-slip-organic-katoen.html

https://www.sliponline.nl/conta-taille-slip-met-katoenen-boord-141.html

 

Groetjes,

Melanie

[blog-products-37] 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter